Kurs vaření, raw, vege, z pohledu tradiční čínské medicíny
aneb jak vařit zdravě a přitom chutně.
Už delší dobu se mě ptáte, co a jak vařím na svých seminářích. Jedná se o bezmasá jídla, která jsou chutná i zdravá. Vařím tak, aby to bylo v souladu s našimi biorytmy, s ročním obdobím, s potřebami našeho těla a přitom to bylo chutné .
Zkusíme se na jídlo podívat z hlediska tradiční čínské medicíny, podíváme se na vegetariánskou a veganskou kuchyni. Ale tak, aby nám tato jídla chutnala a prospívala.
Uvaříme rýžovou kaši, ideální snídani, připravíme si karamel, uděláme si seitan, ochutnáme slzovku, miso polévku, tofu, chia semínka. Ochutnáte moji vyhlášenou pohankovou pomazánku.
Vyzkoušíme si přípravu smoothies, pomazánek, raw kaší a další a další.
Budeme mít možnost vyzkoušet si pomalé vaření i pomalý hrnec, multicooker a možnosti jeho využití, supermixer na přípravu raw stravy a další a další zajímavosti.
Máte se na co těšit.
Součástí kursu jsou obsáhlá skripta, jídlo a pití po celou dobu pobytu, možnost přespání u nás v domě.
Budu se na vás těšit
Raha Nur