Kurs vaření, raw, vege, z pohledu tradiční čínské medicíny

vareni jidloKurs vaření, raw, vege, z pohledu tradiční čínské medicíny

aneb jak vařit zdravě a přitom chutně.

Už delší dobu se mě ptáte, co a jak vařím na svých seminářích. Jedná se o bezmasá jídla, která jsou chutná i zdravá. Vařím tak, aby to bylo v souladu s našimi biorytmy, s ročním obdobím, s potřebami našeho těla a přitom to bylo chutné .

Zkusíme se na jídlo podívat z hlediska tradiční čínské medicíny, podíváme se na vegetariánskou a veganskou kuchyni. Ale tak, aby nám tato jídla chutnala a prospívala.lilek

Uvaříme rýžovou kaši, ideální snídani, připravíme si karamel, uděláme si seitan, ochutnáme slzovku, miso polévku, tofu, chia semínka. Ochutnáte moji vyhlášenou pohankovou pomazánku.

Vyzkoušíme si přípravu smoothies, pomazánek, raw kaší a další a další.

Budeme mít možnost vyzkoušet si pomalé vaření i pomalý hrnec, multicooker a možnosti jeho využití, supermixer na přípravu raw stravy a další a další zajímavosti.

Máte se na co těšit.

Součástí kursu jsou obsáhlá skripta, jídlo a pití po celou dobu pobytu, možnost přespání u nás v domě.

Budu se na vás těšit

Raha Nur

Napsat komentář